INGREDIENTEN
- 4 AFBAKBROODJES
- 4 EIEREN (M)
- 1 UI
- SCHEUTJE ZONNEBLOEMOLIE
- GERASPTE KAAS
- SALAMI & OF KIPFILET
- KRUIDENBOTER ( OPTIONEEL)
- PROVENVAALSE KRUIDEN
Gevulde broodjes met gecarameliseerde uitjes, salami / kipfilet en een eitje on top. Kortom een heerlijke broodje voor bij het ontbijt of lunch!
STAP 1. Hol de broodjes voorzichtig uit met een scherp mesje. Snipper de ui fijn, en verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de uitjes goudbruin tot dat gekarameliseerd zijn. Voeg nu salami of kipfilet toe aan de uitjes en bak dit nog even mee.
STAP 2. Neem een bakplaat en leg hier bakpapier op, plaats hier vervolgens de broodjes op. Smelt wat kruidenboter in de magnetron of steelpan en smeer de buitenkant en binnenkant met de kruidenboter in.
STAP 3. Vul elk broodje met 1 eetlepel ui / salami mengsel, en open hierboven 1 ei op. Herhaal dit met de rest van de broodjes. Neem beetje kaas en plaats dit aan de zijkanten en op de broodjes. Voeg nog wat provenvaalse kruiden op de broodjes.
STAP 4. Verwarm de oven voor op 190 graden, en bak de broodjes af voor 10 a 15 minuten tot ze goudbruin zijn. Haal de plaat uit de oven en leg hier aluminiumfolie overheen en laat ze nog even doorgaren voor 5 a 7 minuten.
Serveer de broodjes meteen
Smaaklijk / besaha
Liefs Saartje
Reactie plaatsen
Reacties
Hmmm!! deze ga ik onthouden voor bij het ontbijt tijdens Kerst!!