INGREDIENTEN

 

  • 1PAK TORTILLA WRAPS (6ST)
  • 250 GRAM GEHAKT
  • 1 PAPRIKA
  • 1 UI
  • 1 GROENE PEPER
  • 2 TEENTJES KNOFLOOK
  • 100 ML HEINZ FRITO TOMATENSAUS
  • 50 ML CHILLISAUS
  • 1 EL SAMBALSAUS
  • HANDJE GERASPTE KAAS
  • 2 PLAKJES CHEDDARCHEESE
  • KLEIN HANDJE OLIJVEN
  • VERSE PETERSELIE
  • 100 GRAM KIDNEY BONEN

 

  • SNUFJE PEPER & ZOUT
  • 1TL PAPRIKA
  • 2TL TACO KRUIDEN
  • 1TL KOMIJNPOEDER
  • 1TL CHILLIPEPER
  • 1TL KNOFLOOKPOEDER

Snelle enchiladas met gehakt.

Met gehakt en paprika gevulde tortilla wraps onder een laagje tomatensaus en gegratineerde kaas. Oh so cheesy gerecht, en staat ook nog binnen no time op tafel.

STAP 1. Snipper de groenten fijn en verwarm wat olie in een pan op een middelhoge pitje.

Bak hierin de groenten tot ze glazig zijn. Voeg vervolgens de gehakt en alle kruiden toe en bak dit tot de gehakt gaar is. voeg 2 volle el chillisaus en meng dit tot een geheel. Laat de mengsel wat afkoelen voordat je de wraps vult.

 

STAP 2. Meng de Heinz tomatensaus, chillisaus, en sambal samen. Neem een ovenschaal en voeg wat van de tomatensaus aan de bodem toe. Neem een wrap en vul deze met 3 el van het gehakt mengsel, en maak het af met wat geraspte kaas en rol deze dicht. Neem de zijkante van de wrap en vouw deze naar binnen en rol de wrap vervolgens dicht. Vul de rest van de wraps op deze manier en plaats ze in de ovenschaal met een tomaten laagje op de bodem.

 

STAP 3. Verwarm de oven voor op 200 graden, snij de plakjes cheddarcheese in kleine blokjes. Smeer met een keukenkwastje de tomatensaus op elke wrap rijkelijk, en maak het af met geraspte kaas, cheddarcheese, wat olijven en peterselie. Bak de enchiladas in de oven voor ongeveer 20 minuten, hou dit in de gaten elke oven werkt anders.

 

Serveer met een verse salade, zure room of guacamole.

Besaha,/Smaaklijk.

Liefs, Saartje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb