INGREDIENTEN
WITTO CHOCOLADE TREATS
- 75 GRAM RICE KRISPIES
- 150 GRAM WITTE CHOCOLADE
- ZONNEBLOEMOLIE
MELKCHOCOLADE TREATS
- 75 GRAM RICE KRISPIES
- 150 GRAM MELKCHOCOLADE
- ZONNEBLOEMOLIE
- MINI BAKVORMEN
Dit is echt een super makkelijke maar heerlijke treat om te maken. Iedereen zal hier dol op zijn. Crunch plus chocolade daar kan het niet misgaan probeer ze uit.
STAP 1. Weeg 2 maal 75 gram apart en neem 2 kommen. Smelt de witte chocolade en melk chocolade beiden au bain marie met een scheutje zonnebloemolie in 2 aparte pannen. Eventueel om en om werken indien dit handiger is.
STAP 2. Verdeel de witte chocolade in de ene kom, en de melkchocolade in de andere kom. Meng dit goed met een spatel.
STAP 3. Neem een plaat en plaats hierin de bakvormpjes. Vul elk bakvormpje tot de rand. Je kunt er een stuk of 55 a 60 uithalen. Grotere vorm gebruiken is ook mogelijk. Plaats de plaat met de treats in de koeling en laat het goed uitharden. Je kunt ze naderhand in een luchtdichte doos bewaren met een laagje bakpapier.
Super easy en lekker!
Smaaklijk / Besaha
Liefs Saartje
Reactie plaatsen
Reacties
Grappig dat de Rice Krispies wel bij de ingrediƫnten staan, maar niet bij naam worden genoemd in het stappenplan.
Waarschijnlijk zitten ze er wel ergens in verstopt, maar dan is het handig om dat ook in de tekst te vermelden.
Yummmmm! dit ga ik maken, kan ik de chocolade ook roze kleure