INGREDIENTEN
- 500 GRAM GRIEKSE JOGHURT
- HONING NAAR EIGEN SMAAK
- 1 ET CHIA ZAAD ( OPTIONEEL)
- 1 ET LIJNZAAD (OPTIONEEL)
TOPPINGS DIE IK HEB GEBRUIKT
- VERSE AARDBEIEN
- ROZIJNEN
- CACAO NIBS
- PISTACHE
- MINT BLAAJES
JE KUNT KUNT TOPPING NAAR WENS GARNEREN
BENODIGHEDEN
- OVENSCHAAL/PLAAT
- KEUKENPAPIER
- KOM
- SPATEL
Heerlijke verfrissende frozen yoghurt tussendoortje.
- STAP 1. Neem een ruime kom en voeg hier in de Griekse yoghurt en honing naar smaak. eventueel stukjes fruit.
- STAP 2. Bereid je bakplaat/ovenschaal met keuken papier, voeg hier in de yoghurt en strijk dit glad met je stapel tot je een gelijke dikte hebt bereikt.
- STAP3. Nu komt de leukste gedeelte, topping. Gooi alles wat je zelf lekker vind op de bark, denk aan fruit, noten etc.
- STAP 4. Als laatste neem je een stukje vershoudfolie, dek de bakplaat en plaats de plaat in de vriezer voor circa 3/4 uur.
- STAP 5. Na 3/4 uur haal je de frozen yoghurtbark uit de vriezer, door de bakpapier kun je dit makkelijk eruit halen. Breek het in stukken of snij er vierkanten van.
De rest van de barks kun je in een vriezer zakje stoppen en weer terug in de vriezer plaatsen dit blijft zeker drie maanden goed.
Smaaklijk / Besaha
Liefs Saartje
Reactie plaatsen
Reacties